Na lang nadenken heeft Oom Jan Slokker besloten om per direct afstand te nemen van zijn functie als teammanager van s.c. AH’78 3. Graag wilt hij meer tijd vrijmaken voor andere dingen, wat wij als spelersgroep en staf begrijpen en respecteren.

Ongeveer 2 jaar terug zijn we een team begonnen met als doel de Molukse gemeenschap de weg (terug) te laten vinden naar ons sportpark. Is het niet als deel van het team, dan wel als supporter. Na 2 kampioenschappen op rij, waarbij vele wedstrijden druk werden bezocht, mogen we samen met Oom Jan met trots terugkijken op dit geslaagde avontuur. Oom Jan is hierbij als stille kracht van onschatbare waarde geweest en zal gemist worden.

Zowat iedere zaterdag stond Oom Jan Slokker langs of op het veld voor het 3e van s.c AH’78. Soms als vlagger, soms zelfs als scheidsrechter en als er een coach nodig was, nam hij ook die rol op zich. Voor de communicatie tussen het team met het bestuur of sponsor was Oom Jan ook belangrijk. Omdat Oom Jan een verleden heeft als voorzitter bij HSV De Zuidvogels, heeft hij daar natuurlijk heel wat ervaring mee. Tijdens verschillende gesprekken botste dat nog wel eens met diverse personen wanneer hij zijn visie wilde overbrengen. Wat daarbij belangrijk is om te zeggen, is dat hij altijd als doel heeft gehad om de club verder te helpen. Dat respecteren wij als team en zijn we erg dankbaar voor.

Als team, als club en zelfs als gemeenschap mogen we dankbaar zijn voor het werk dat u heeft verricht bij de club. We hopen dat u een leuke tijd bij s.c. AH’78 heeft gehad. En ook al heeft u aangegeven dat u afstand zult nemen, hopen wij u snel weer terug te zien langs het veld, al is het voor de support.

Terima kasih banyak Oom Jan Slokker.

s.c. AH’78 3