Jeroen Hoogendoorn:

Met deze 28-jarige linksbenige middenvelder, afkomstig van TOV (alwaar hij maar liefst 11 seizoenen in de hoofdmacht uitkwam) heeft AH wederom een mooie aanwinst binnen de selectie voor het aanstaande seizoen.
Uit de mond van Jeroen: “De keuze voor AH ’78 is voor mij simpel. Na het gesprek dat ik heb gehad met Sebastian en Bertus werd dit alleen maar bevestigd.
Het is een warme en gezellige club waarbij ik de vrijheid krijg om aan te sluiten op het moment dat het mij uitkomt. Wanneer ik aansluit is door persoonlijke omstandigheden nog even onduidelijk.
Ik kijk er wel erg naar uit om bij AH ’78 te spelen en er een leuke/gezellige periode van te maken!
Wij wensen Jeroen alvast een mooie periode bij AH toe en kijken uit naar zijn komst!


Gerbert Gooijer:

Opnieuw een “oud” AH ’78 speler die van dorpsgenoot Zuidvogels terug keert op het Huizer stadspark. Voor menigeen geen onbekende en met deze veelzijdige middenvelder hebben de rood-zwarten een prima versterking op het middenveld.
Uit de mond van Gerbert: “Ik keer graag terug bij AH ’78 omdat ik AH wil helpen weer terug te keren op het niveau waar ze thuis horen. En dat is minimaal in de 2e klasse!
Welkom terug Gerbert en hopelijk worden je woorden in het komende seizoen al gerealiseerd!