!!!! Vrijwillige trainer coach/begeleider gezocht voor ons 2e elftal !!!!

Voor ons 2e elftal zijn wij op zoek naar een trainer coach/begeleider, die het leuk vind om zich of te ontwikkelen als trainer coach of reeds ervaring heeft in het begeleiden van een enthousiaste groep spelers. Deze leuke spelersgroep telt een 18 -koppige groep, die is ontstaan uit een vriendenteam en inmiddels is uitgegroeid tot een talentenvijver voor ons 1e elftal. Het 2e elftal speelt in de reserve 3e klasse en heeft het afgelopen jaar de nacompetitie voor promotie naar de reserve 2e klasse net gemist. Er zijn geen trainer coach diploma’s verplicht en hierdoor is het ook een mogelijke goede stageplek.

Een nauwe samenwerking met de staf van het 1e elftal is een vereiste, die zelf ook ondersteunend bij gaat staan in de ontwikkeling van de 2e selectie.
Het 2e elftal traint op dinsdag- en donderdagavond van 19.00h tot 20.30h en speelt zijn wedstrijden op zaterdagen.

Wat wij jou kunnen bieden is een enthousiaste spelersgroep, die zich wil ontwikkelen en een prima omgeving om jouw eigen ideeën en ontwikkeling als trainer coach/begeleider uit te kunnen oefenen.

Ben jij het? Dan neem vrijblijvend contact op via info@ah78.nl