Degradatiekraker? in het Huizer stadspark.

Na de afgelasting van deze wedstrijd, 2 weken terug, volgt aanstaande zaterdag (22 december) dan de herkansing in het Huizer stadspark.
We zijn ondertussen 11 speelrondes onderweg en het loopt bij de Huizers nog niet zoals men zich voorafgaand aan dit seizoen had voorgesteld.
Met slecht 9 schamele puntjes staat de ploeg van trainersduo van Effrink/Schildt vooralsnog op de 12e plek.
De equipe van de aanstaande opponent uit Amstelveen bevindt zich bijkans in eenzelfde schuitje en staat met 3 punten meer en een doelsaldo van +6 ten opzichte van hen aanstaande opponent één plek boven de Huizers.

Wie had zich dat kunnen voorstellen dat twee ploegen die nog niet zo heel lang geleden (seizoen 2015/2016) elkaar nog bestreden in de nacompetitie om een plek voor promotie naar de 2e klasse nu onderaan de ranglijst van de 3e klasse bungelen.

Het seizoen is nog lang, er is nog 1 wedstrijd te gaan voordat we op de helft, en eveneens aan de winterstop toe zijn. Dus rijst de vraag of je nu al kunt spreken van een “degradatiekraker”?
Waarschijnlijk vindt de technische staf van beide teams van niet en zullen dit dan ook tijdens dit onderlinge duel willen laten blijken.
Wil de thuisploeg niet al vroegtijdig in “echte” problemen komen zal men de laatste wedstrijd voor de winterstop echt moeten afsluiten met een 3-punter.

Derhalve dus een wedstrijd “die er om doet” in het stadspark en een bezoekje zeker waard is. Zeker nu er in de directe omgeving niet meer gespeeld wordt en je tenslotte ook niet met je vrouw op een kerstmarkt wil belanden op je “vrije” voetbalzaterdagmiddag!

LET OP: de wedstrijd begint om 14:00 uur, en staat onder leiding van arbiter Mac-Intosch.
Gespeeld wordt er met een wedstrijdbal die ons aangeboden is door Plus supermarkt vd Hoven uit de Oostermeent in Huizen, waarvoor uiteraard onze hartelijke dank!
Tot zaterdag!

Rob M.