Koploper op bezoek in stadspark.

Nadat de Volkers / van Middelkoop equipe afgelopen zaterdag, op bezoek bij Waterwijk, een moeizame maar zeer verdiende overwinning wisten te boeken staat voor deze zaterdag alweer de volgende zware wedstrijd op het programma.
Nu is het trotse koploper Amstelveen Heemraad dat op bezoek komt in het Huizer “stadspark”.

De groen-witten, onder leiding van trainer Radjin de Haan maken een prima competitie mee. Men staat met 31 punten uit twaalf wedstrijden (evenveel verliespunten als de thuisclub), echter met een indrukwekkend doelsaldo (53-12) fier aan kop in 3C.
Onder de overwinningen een solide uit winst bij Loosdrecht (0-2) en thuis werd afgelopen week BVV ’31 overtuigend aan de kant gezet met maar liefst 8-0. Deze uitslag geeft ze vanzelfsprekend een boost in het zelfvertrouwen richting de wedstrijd van as. zaterdag.

Voor de Amstelveners is dit de laatste wedstrijd voor de winterstop en uiteraard zal hen er alles aan gelegen zijn deze positief af te sluiten om zo de 1e competitiehelft te beëindigen met een mooie voorsprong op de achtervolger(s).

Voor de thuisploeg is dit de 1e van de 2 nog te spelen wedstrijden voor de winterstop, dinsdag 15 december namelijk alweer een pittig potje voor de rood-zwarten, wanneer in het stadspark Nita op bezoek komt om de afgelaste wedstrijd van 28 november in te halen.

Dus ook voor AH veel belangen op het spel, winst zou betekenen in punten op gelijke hoogte te komen met de koploper (met 1 wedstrijd minder gespeeld) en hiermee dan ook vertrouwen op te doen voor de inhaalwedstrijd tegen Nita, dat momenteel op de 5e plaats staat, maar loert op een hogere klassering.

Deze topper in 3C staat zaterdag 12 december onder leiding van arbiter Ambachtsheer en begint om 14:30 uur. Een wedstrijd die uiteraard veel toeschouwers verdiend en ook daarom zal de toegang wederom gratis zijn!! Tot zaterdag in het Huizer “stadspark”!!

Rob M.