Laatste competitiewedstrijd in 3C.

Dinsdag 15 december alweer de laatste competitiewedstrijd in de 3e klasse C voordat de winstertop aanbreekt. Het betreft het treffen tussen thuisploeg AH ’78 en NIta, een inhaalwedstrijd van de op 28 november, vanwege een blessure van arbiter Bax, afgelaste wedstrijd.

Beide ploegen hadden afgelopen zaterdag een prima generale, de thuisploeg wist te winnen van koploper Amstelveen Heemraad en nam hiermee de koppositie over.
Tegenstander Nita had in en tegen Kockengen het betere van het spel en wist derhalve dan ook met 2-4 te zegevieren in de “polderderby”!

AH ’78 en NIta hebben een rijk verleden in competitiewedstrijden tegen elkaar. Veelal werden dit wedstrijden die zeer de moeite waard waren met een wisselend succes voor beide ploegen.

Nita dat in de competitie momenteel een achterstand van 6 punten heeft op de nieuwbakken koploper, zal er dan ook alles aangelegen zijn de goede prestatie van afgelopen zaterdag door te zetten om zich zo te mengen in de titelrace.
De thuisploeg daarentegen zal na de uitstekende wedstrijd tegen Amstelveen het nodige zelfvertrouwen hebben getankt en wil uiteraard met een goed gevoel de winterstop ingaan. Winst zou betekenen dat de ploeg alleen aan kop komt met 3 punten voorsprong op de achtervolgers, Amstelveen en Loosdrecht, en laat dan tevens ook tegenstander Nita voor nu even afhaken in deze race.

Redenen genoeg dus om deze doordeweekse wedstrijd te bezoeken en de thuisploeg te komen ondersteunen in hun strijd om 3 belangrijke punten!

Aanvang van de wedstrijd, die onder leiding staat van arbiter de Groot is 20:00 uur en uiteraard is de toegang voor een ieder wederom GRATIS.!!

Rob M.