Het bestuur kan tot haar genoegen mededelen dat  Henrique Banjaktoetoer en Cor Gooijer bereid zijn gevonden om deel uit te maken van het nieuwe bestuur. Henrique zal zich kandidaat stellen als voorzitter en Cor zal aantreden als vice voorzitter. Beiden zullen elkaar aanvullen en sterk maken voor de vereniging.

Henrique heeft tot vorig seizoen deel uitgemaakt van het eerste elftal en heeft pas het vaderschap mogen aanschouwen. Tevens heeft hij de kwaliteit om samen met het bestuur, de club naar een hoger niveau te tillen. Zelf zou hij het een eer vinden om de toekomstige voorzitter van sc AH ’78 te zijn.

Cor is een oud spelend lid en supporter van sc AH’78, hij is ook een bekende in zowel de Molukse- als Huizer samenleving. Met zijn zakelijke ervaring en als oud jeugdvoorzitter bij sv Huizen, zal hij van toegevoegde waarde zijn en waar nodig met raad en daad bijstaan. Hij is dan ook trots dat hij hiervoor is benaderd.

Namens het bestuur,

James Pesiwarissa
Voorzitter