sc AH ’78 3 wint met doelpuntenrecord.

sv Huizen 5 – sc AH ’78 3   0-11

Het regende zaterdag op de gele kant van de Wolfskamer. Zowel vanuit de lucht als doelpunten. Je kan natuurlijk zeggen dat de tegenstander misschien zwak was.  Maar daar doe je het team echt mee te kort. Vorig seizoen werd bij sv Huizen, tegen een zelfde soort tegenstander, maar net met 3-1 gewonnen.
Het derde speelt een jaar later veel beter. Coach Tony Corputty heeft het snelle en directe spel veel aandacht gegeven. En waar veel op wordt getraind, komt er nu ook uit.

De tegenstander wordt al vroeg opgevangen en komt hierdoor nauwelijks aan voetballen toe. Ook sv Huizen kreeg met dit fenomeen te maken. Ondanks het zware veld wist sc AH ’78 3 voor de rust zeven keer te scoren. In de tweede helft zakte het tempo en liep het team uiteindelijk uit naar 11-0.

Hoogtepunt in deze wedstrijd was ongetwijfeld de terugkomst van Dion Manuputty.

Doelpuntenmakers:

  • Suanssa 3x
  • Edmar    3x
  • Joshua   2x
  • Dicky
  • Dion
  • Gideon

Trainer/coach Tony Corputty vertrekt deze week naar de Molukken voor familiebezoek. Het team wenst hem een goede reis. De spelers zullen moeten laten zien dat het ook kan presteren zonder zijn aanwezigheid. Maar wel voetballen met zijn intenties en gedachtegoed.

Volgende week speelt sc AH ’78 3 een vriendschappelijke wedstrijd tegen Olympia ; 25 2. Dit team komt uit in de reserve 4e klasse.  Een mooie gelegenheid om te kijken hoe het gaat tegen een hoger spelend team.

Aanvang wedstrijd 14.30 uur.
Sportpark  “Stadspark” te Huizen

Kom gezellig kijken. De koffie staat klaar.

Mena Muria