sc AH ’78 3 wint met nieuwe voorzitter.

SDO 4  – sc AH ’78 3   2-4

De ziekenboeg is overvol bij het derde. Gelukkig dat de kersvers gekozen voorzitter Henrique  bereid was om vandaag mee te doen.

SDO startte de wedstrijd uitstekend. Met een diepe bal en een communicatiefout tussen de verdediging en keeper lag de bal er in de tweede minuut al in. sc AH 3 wist gelijk dat er uit een ander vaatje getapt moest worden.
Zowel de 1-1 als de 2-1 kwam op naam van één speler. Jarmo schoot na vijf minuten een vrije bal prachtig in de kruising. En in de 12e minuut ronde hij fraai een mooie combinatie af.

sc AH ’78 behield een veldoverwicht. SDO probeerde het met snelle counters. sc AH was met een schot op de paal van Edinho nog het dichtste bij de 3-1.

De tweede helft begon met een plensbui. Onder het kunstlicht in een verder verlaten sportpark behield het derde het initiatief. Leandro raakte in de 2e minuut de paal. Na vijf minuten was het Mike die in een scrimmage uit een hoekschop de 3-1 aantekende.

SDO bleef het wel proberen en kreeg in de zevende minuut nog een kans die gelukkig voor SC AH via de buitenkant van de paal naast ging. De kansen voor sc AH regen zich aaneen. Daar moet bij gezegd worden dat de keeper van SDO het uitstekend deed. In de 30e minuut was het Mike, via goed voorbereidend werk van Leandro, die de 4-1 inschoot.
Dicky en Jarmo hadden nog de 5-1 op de schoen maar  de keeper en de paal stonden in de weg.

In de laatste minuut gaf de scheidsrechter nog de 4-2 weg. Zeker vier meter buitenspel mocht de spits van SDO de  eindstand op het bord zetten. Een goede overwinning van sc AH ’78 3 die hiermee ongeslagen blijft.

Volgende week weer een “avondwedstrijd” bij DOSC.

Stand:

  1. sc AH78 3   6-18
  2. NVC 2   6-13
  3. Altius 4   5-10

Mena Muria