Mooie regionale derby in 3C.

Nadat de ploeg van Daan Hidden afgelopen zaterdag koploper Waterwijk met 3-2 wist te verslaan bleek dit achteraf net niet genoeg voor de 1e periodetitel, deze ging op basis van doelsaldo naar de Hilversumse FC.
De Huizers wisten in de slotfase van de wedstrijd met de nodige inzet en strijd de winnende treffer binnen te schieten en de koploper met 3-2 te verslaan.

Aanstaande zaterdag voor de Huizer equipe wederom een wedstrijd tegen een ploeg die het vooral van hen voetballende vermogen moet hebben. BFC uit Bussum dat onder leiding staat van trainer Danny Schenkel wist vorig jaar middels de nacompetitie uit de 4e klasse te promoveren en doet het voor hun eerste seizoen in de 3e klasse uitstekend.
Met 14 punten uit 8 wedstrijden bezetten zij momenteel een prima 5e plaats. Daarbij beschikt de ploeg over 3, Posthuma, Blaauw en Ohm, makkelijk scorende spelers.
Bij winst doet de ploeg goed mee om de bovenste plekken, echter zal men bij verlies een stapje terug moeten doen. Iets dat geen enkele ploeg wil, dus de bezoekers zijn gewaarschuwd.

Ook de stadsparkbespelers, momenteel op de 2e plek, willen de 3 punten graag bijschrijven om minimaal die 2e plek te waarborgen dan wel te verbeteren, deze zaterdag is namelijk ook de wedstrijd tussen Waterwijk en Hilversum.
Wanner de strijdlust er in zit die men afgelopen zaterdag in de eindfase van de 2e helft toonde moet een goed resultaat alleszins mogelijk zijn. Maar één ding is zeker, hiervoor zal wel gestreden moeten worden, succes word je niet in de schoot geworpen!
Hierbij wordt ook de support van vele toeschouwers uiteraard van harte gewaardeerd. Tot zaterdag dus!!

De wedstrijd op sportpark “Meerweg” in Bussum begint om, let op: 15:15 uur en staat onder leiding van arbiter Hardeman.

Rob M.