Eerherstel voor sc AH ’78?

Na de eclatante nederlaag, uit in Bussum bij BFC, van afgelopen week moest de ploeg van Daan Hidden een stapje terug doen op de ranglijst in de 3e kklasse C. Van een gedeelde 1e plek viel men terug naar plaats 4. De top 5 staat overigens dicht op elkaar, het verschil tussen de nummer 1 en 5 is slechts 4 punten.

Zaterdag mogen de stadsparkbespelers proberen de nederlaag van vorige week te doen vergeten. Tegenstander is, rode lantaarndrager, de Meer uit Amsterdam. Voor de Huizers een volledige onbekende tegenstander waar men nog nimmer tegen speelde.
De kampioen uit de 4e klasse C, van afgelopen seizoen, staat momenteel stijf onderaan met slechts 1 punt uit 9 wedstrijden en een negatief doelsaldo van -33.

Vooraf zou je zeggen de ideale tegenstander voor eerherstel voor de thuisploeg, echter heeft natuurlijk ook de komende tegenstander de uitslag van afgelopen week gezien en wellicht is het voor hen een extra motivatie om de negatieve reeks om te zetten in een positieve reeks om zo de laatste plek vaarwel te gaan zeggen.

Wie zal het zeggen? U kunt het zaterdag 2 december om 14:30 uur met eigen ogen komen aanschouwen op het Huizer stadspark alwaar de wedstrijdbal van deze middag wordt aangeboden door Beau Geste uit Huizen, waarvoor uiteraard onze hartelijke dank.
De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Roeleveld en de toegang op het Huizer stadspark is uiteraard wederom gratis!

Tot zaterdag!

Rob M.