sc AH ’78 40 jaar!

Wat ooit begon als een voetbalvereniging voor Molukse jongeren uit het plaatselijke kamp ‘Almere’ is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in voetballend Huizen. Hechtheid, toegankelijkheid en gezelligheid zit in de DNA van de vereniging en deze charmes heeft zij door de jaren heen altijd weten te behouden.

Tijdens de paasdagen heeft ons clubbie in alle stilte een bijzondere mijlpaal bereikt! Op 1 april bestonden we officieel 40 jaar!
Uiteraard zullen we dit heugelijke feit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De voorbereidingen voor een swingend jubileumfeest – geheel in eigen stijl – zijn al in volle gang. Het feest zal eind augustus plaatsvinden. Hou de website in de gaten voor meer informatie.

Ondertussen is de datum van het jubileumfeest ook bekend: Zet 25 augustus 2018 in je agenda!!