Trotse koploper Nita op bezoek in Huizer stadspark.

Nadat de ploeg van het trainersduo van Effrink / Schildt na een moeizame competitiestart de laatste twee wedstrijden wist te winnen staat er voor zaterdag 24 november weer een mooie test op het programma.

De trotse koploper en winnaar van de eerste periode, Nita uit Nieuwer ter Aa, zal op het Huizer stadspark hen ongeslagen status willen behouden.
Met 7 overwinningen en slechts één gelijkspel (afgelopen week bij het stugge Amstelveen Heemraad, 1-1) wist men vanaf dag 1 de ranglijst in de derde klasse C aan te voeren. Een ploeg in vorm derhalve. Aan de thuisploeg dus de lastige taak een halt aan de ongeslagen status van de equipe van trainer Leon Nieuwhoff toe te roepen.
Dan zullen de kansen die er gecreëerd worden wel afgerond moeten worden, daar je tegen een koploper uiteraard niet het aantal kansen zult krijgen zoals afgelopen week bij de rode lantaarndrager.

Het verleden tussen de Huizers en de groen-witten uit Nieuwer ter Aa gaat ver terug en de vaste volgers weten dat dit veelal leuke en vaak ook doelpuntrijke wedstrijden zijn waarin beide niet of nauwelijks iets voor elkaar onder doen.
Een mooie reden om zaterdag een bezoekje te brengen aan deze wedstrijd die om 14:30 uur begint en onder leiding staat van arbiter Ndjialeu. Gespeeld zal worden met een wedstrijdbal die is aangeboden door Beau Geste, bordjes en meer… uit Huizen. Waarvoor uiteraard onze hartelijk dank!

Tot zaterdag!