AH_78_logo
Zaterdag 24 november 2018
Sportpark “stadspark”, Huizen
Toeschouwers: 150
Scoreverloop: 2. Langelaar (0-1), 12. de Boer (1-1).

AH ’78 laat stijgende lijn zien en pakt punt tegen ongeslagen koploper.

Afgelopen zaterdag de kraker tegen oude bekende Nita. Tot aanvang van de wedstrijd de trotse koploper in de 3e klasse C. Dat betekend voor de equipe van trainersduo van Effrink / Schildt dat men aan de bak moet.

De thuisploeg zat eigenlijk direct gooed in de wedstrijd, maar na geklungel achterin werd zomaar de bal in de voeten van spits Langelaar geschoven en die wist uiteraard wel raad met dit  buitenkansje en schoof de bal simpel langs doelman de Beer, 0-1. Dus AH ’78 moest meteen volle bak spelen. Dit ging de ploeg goed af en Nita moest alle zeilen bijzetten om de thuisploeg van zich af te houden. Dat ging de bezoekers goed af, tot de 12e minuut toen Constantijn de Boer een bal van de zijkant middels een prima kopbal tot een goal wist te promoveren en de 1-1 op het virtuele scorebord in het stadspark bracht.
Het leek wachten op de 2-1 voor de thuisploeg maar hij ging er niet in. De 1-1 was dan ook de ruststand.

Na de hervatting wederom een vol aanvallend AH ’78, er werd zelfs 2 keer de lat geraakt maar het speeltuig wilde er wederom niet in. Na vele spannende momenten voor beide goals (met nog een afgekeurd doelpunt wegens buitenspel aan de kant van de bezoekers) floot de scheidsrechter af.  Zoals in de voorbeschouwing al aangegeven, was ook deze editie van AH ’78 tegen Nita er een die het aanschouwen meer dan waard was.
AH ’78 zit duidelijk weer in de lift en speelde met veel inzet en passie, wist hiermee de koploper aan het wankelen te brengen dus dat geeft vertrouwen richting het vervolg van de competitie.


Uiteraard was ook onze “huisfotograaf” weer aanwezig en hij verzorgde de volgende fotoreportage. klik hier
Wederom bedankt voor je aanwezigheid Rene van Dijk!