Mooie streekderby in Huizer stadspark!

Met de prima wedstrijd van afgelopen week (0-0 uit bij Olympia ’25), waar de Huizers 2 punten minder kregen dan men verdiende,  kan er met vertrouwen vooruit worden gekeken naar de komende wedstrijd tegen het Altius van trainer Wallenburg.
Ook Altius wist afgelopen weekend niet tot scoren te komen en kwamen met eenzelfde resultaat als de Huizers van het veld, echter speelden zij tegen, DESTO, de ploeg die op de 4e plek de grote middenmoot aanvoert.

De eerste wedstrijd tussen beide dit seizoen eindigde in een afgetekende overwinning voor de oranjehemden. Op eigen terrein waren zij de equipe van trainersduo van Effrink / Schildt met 3-0 de baas.
Een uitslag die de stadsparkbespelers aanstaande zaterdag uiteraard recht willen zetten.

De Huizers zagen zich door Amstelveen Heemraad op de ranglijst ingehaald worden en bezetten momenteel de 12e plek. Dat betekent vooralsnog nacompetitie
En naar mate de wedstrijden vorderen worden de punten schaarser. Derhalve een “must” voor de thuisploeg de 3 punten zaterdag op het stadspark te houden.
Daarentegen wil ook Altius omhoog blijven kijken en is men met 18 punten, en een momenteel 8e plek, nog lang niet in veilige haven. Zeker daar het verschil, voor hen, tussen “veilig en nacompetitie” slechts 4 punten bedraagt.

Wedstrijden tussen AH ’78 en Altius zijn alles behalve saai en dat zal ook aanstaande zaterdag waarschijnlijk niet anders zijn. Er wordt om 14:30 uur afgetrapt in het Huizer stadspark met een wedstrijdbal die aangeboden is door PLUS supermarkt van den Hoven uit Huizen, waarvoor onze hartelijke dank.
We heten de arbiter van dienst deze zaterdag, Arlo Hemkes, alvast van harte welkom op het stadspark en wensen hem en de hopelijk vele toeschouwers die dit mooie affiche verdient een mooie sportieve middag toe.
Tot zaterdag!

Rob M.