Degradatiekraker? in het Huizer stadspark.

Nadat deze wedstrijd tot 2x toe werd afgelast volgt aanstaande zaterdag (2 maart) dan de 3e herkansing in het Huizer stadspark.
We zijn ondertussen 17 speelrondes onderweg en de Huizers beginnen zich langzaam maar zeker te herpakken van de belabberde 1e competitiehelft.
Met 19 punten staat de ploeg van trainersduo van Effrink/Schildt vooralsnog op de 9e plek, en is men na de hervatting van het seizoen, in het nieuwe jaar, nog ongeslagen.
De equipe van de aanstaande opponent uit Amstelveen staat momenteel 2 plekken lager met 3 punten minder dan de Huizers.

Wie had zich dat kunnen voorstellen dat twee ploegen die nog niet zo heel lang geleden (seizoen 2015/2016) elkaar bestreden in de nacompetitie om een plek voor promotie naar de 2e klasse nu strijden om nacompetitie om degradatie te ontlopen.

Het seizoen is echter nog lang, er zijn voor beiden nog 11 wedstrijden te gaan , maar de thuisploeg zal het verschil met deze directe concurrent toch graag zien groeien naar 6 punten.
Echter is ook de ploeg uit Amstelveen natuurlijk voornemens zich niet neer te leggen bij een plek in de de onderste regionen en zal ook hen er alles aan gelegen zijn het “gat” met de Huizers te dichten en zo weer uitzicht te hebben op een plek in de veilige middenmoot.

Derhalve dus een wedstrijd “die er om doet” in het stadspark en een bezoekje zeker waard is.

LET OP: de wedstrijd begint om 14:00 uur, en staat onder leiding van arbiter Thijs Smit die wij, tezamen met de bezoekers uit Amstelveen, alvast welkom heten in Huizen en een mooie, sportieve voetbalmiddag toewensen.
Tot zaterdag!

Rob M.