Van Effrink en Schildt ook volgend seizoen aan het roer!!

Bertus van Effrink en Sebastian Schildt zullen ook volgend seizoen het trainersduo vormen van het eerste elftal. Beide heren zijn al jarenlang bekende gezichten binnen de club. Schildt is na zijn indrukwekkende en veelbewogen carrière als speler voor het tweede seizoen trainer van het eerste elftal.

Onder leiding van van Effrink is de eerste selectie een aantal seizoenen geleden in een korte periode van de Vierde naar de Tweede Klasse gepromoveerd. Absolute hoogtepunten waren het glansrijke kampioenschap naar de Tweede Klasse in het seizoen 2009/2010 en de promotiewedstrijden voor de Eerste Klasse twee seizoenen later. In die periode was Sebastian Schildt de onbetwiste aanvoerder.

Na een aantal avonturen bij andere clubs is van Effrink dit seizoen teruggekeerd op het oude nest. In tegenstelling tot de moeizame eerste seizoenshelft heeft de eerste selectie in de tweede seizoenshelft de weg omhoog weer gevonden. In 2019 is het keurkorps van van Effrink en Schildt nog ongeslagen.

Hopelijk wordt deze mooie reeks ook zaterdag doorgetrokken tegen Desto in Utrecht.

Wij wensen Bertus en Sebastian heel veel plezier en succes toe bij zowel het huidige als het nieuwe seizoen!

Het bestuur.