Blijft AH ’78 ook na de moeilijke uitwedstrijd bij Desto ongeslagen?

Er zijn nu (na de winterstop) 5 wedstrijden gespeeld en de Huizer equipe heeft daarin maar liefst 13 punten weten binnen te harken en is vooralsnog ongeslagen in 2019. Een status die de ploeg uiteraard wil continueren.
En niet alleen dat is positief nieuws, ook van het trainersfront kwam een heugelijke mededeling. Het huidige duo van Effrink / Schildt blijft ook volgend seizoen aan als eindverantwoordelijke voor het vlaggenschip uit het Huizer stadspark!

Dan de aanstaande tegenstander, Desto uit Vleuten, zij maken onder leiding van trainer Henri Berghoef een prima seizoen mee.
Achter de drie ongenaakbare lijstaanvoerders staan zij op een 4e plek met een ruime voorsprong op de eerste achtervolger en hebben een verdienstelijke 3e plek in de 2e periode weten te veroveren die hen wellicht een plek in de nacompetitie zal verschaffen.

Zaterdag dan ook de eerste wedstrijd in de 3e periode, derhalve voor de Huizers een mooie kans om revanche op de Vleutenaren te nemen nadat de wedstrijd op het stadspark in de laatste 10 minuten destijds door de bezoekers met 1-3 werd beslist.
Een ongelukkige nederlaag die de rood-zwarten uiteraard graag zullen willen herstellen, en gezien de vorm waarin de ploeg momenteel verkeerd ook zeker iets is dat tot de mogelijkheden behoort.

Kortom, zetten de Huizers de goede vorm door en weet men de ongeslagen status te behouden of blijkt de nummer 4 van de ranglijst terecht op die positie te verkeren?
U kunt het zaterdag 9 maart zelf komen aanschouwen op sportpark “Vryheit” aan de Componistenlaan in Vleuten. De wedstrijd zal geleid worden door arbiter Robbert Wagtelenberg. Aftrap 14:30 uur.
Tot zaterdag!

Rob M.