Loodzware opgave voor AH ’78 in Huizer stadspark.

Zaterdag aanstaande, 16 maart, komt de huidige koploper van de 3e klasse C op bezoek in het Huizer stadspark. De ultieme kans voor de Huizers om te laten zien dat de eerste helft van de competitie echt een “incident” was.

Met 14 maal winst uit 17 wedstrijden en een indrukwekkend doelsaldo van +53 (topscorer van 3c en Maarssen, Sven van Vuuren heeft er maar liefst 25! in liggen) is de ploeg uit Maarssen, zoals zelf voorafgaand aan het seizoen al kenbaar te hebben gemaakt, de te kloppen ploeg in de strijd om de titel.
De ploegen die de koploper op de hielen zitten, Hilversum en Nita, zien natuurlijk de wedstrijd in het stadspark als de ultieme mogelijkheid op puntenverlies voor de Maarssenaren.

De van Effrink / Schildt equipe wil uiteraard zelf ook iets recht zetten na de smadelijke, licht geflatteerde, 7-2 nederlaag in Maarssen van oktober afgelopen jaar. Niet alleen vanwege die uitslag maar evenzo om de prima reeks in 2019 een goed gevolg te geven.
Punten tegen de “gedoodverfde” kampioen zullen dat ook als zeer welkom worden ervaren en wie weet wat er dan nog in het vat zit voor de rest van dit seizoen.

Kortom een mooi affiche dat u zelf kunt komen aanschouwen. De wedstrijd, die onder leiding staat van arbiter Gerben Dorrestijn, begint om 14:00 uur met een wedstrijdbal die aangeboden is door “vriend van de club” Willem Veerman. Waarvoor uiteraard onze hartelijke dank!
Tot zaterdag!

Rob M.