Kan AH ’78 zich laten zien in de beslissende fase van het seizoen?

Er zijn nog 6 speelrondes te gaan in de zaterdag 3e klasse C voordat het “officiële” seizoen ten einde is.
De equipe van trainersduo van Effrink / Schildt heeft zich na de winterstop prima hersteld van de zeer matige competitiestart.
Vijf overwinningen, 3 gelijke spelen en slechts één verloren wedstrijd kan gerust als uitstekend betiteld worden.

Dit houdt echter nog niet in de de ploeg zichzelf reeds tot veilige middenmoter kan bestempelen. De huidige, zeer ruime middenmoot beslaat plek vijf tot en met plek tien. Het verschil tussen die ploegen is minimaal (slechts 5 puntjes).
De afstand tot de “gevarenzone (plek 12 t/m 14)” is voor de Huizers 8 punten, hetzelfde geldt voor de gasten van aanstaande zaterdag, echter heeft Laren een iets beter doelsaldo t.o.v de stadsparkbespelers (plus 6). Derhalve kan er dus een mooie slag geslagen worden wanneer AH ’78 zich weet te revancheren van de nederlaag tegen Laren (3-1) in de laatste wedstrijd voor de winterstop afgelopen jaar!

Het worden dus nog enkele spannende weken voor de Huizer equipe die daarbij de ondersteuning van het thuispubliek uitermate goed kunnen gebruiken. Hopelijk bevind de “grasmat” in het stadspark zich voor deze wedstrijd in een betere staat dan afgelopen zaterdag, toen goed voetbal nauwelijks mogelijk was, we zullen zien.
De wedstrijd staat zaterdag onder leiding van arbiter Roland Ferwerda, begint om 14:30 uur en wordt gespeeld met een wedstrijdbal welke ons is aangeboden door Stolwijk Bouwadvies waarvoor uiteraard onze hartelijke dank!
Tot zaterdag!

Rob M.