Lastige horde voor AH ’78 in Amstelveen.

Nadat de equipe uit Huizen afgelopen zaterdag (enigszins tegen de verhoudingen in) met 2-0 wist te winnen van een sterk Laren ’99 staat er voor aanstaande zaterdag 13 april wederom een lastige horde op het programma.

Dan mag men op bezoek op sportpark “Sportlaan-Oost” in Amstelveen waar Amstelveen Heemraad de tegenstander zal zijn. De ploeg van, na dit seizoen scheidend, trainer Laurens ten Heuvel wist vier wedstrijden op rij te winnen totdat zij afgelopen week toch wel verrassend onderuit gingen (4-2) bij laagvlieger CTO ’70.

De ploeg uit Amstelveen bevindt zich momenteel met 28 punten op plek 8 en staat hiermee met 2 punten minder dan hen aanstaande gasten 3 plekken lager. Een overwinning voor de groen-witten zal voor hun dan ook een welkome 3-punter opleveren en daarmee zullen ze zich een plek, op de ranglijst, boven de Huizers verschaffen.
Iets waar de de Huizers natuurlijk graag een stokje voor steken en zichzelf met een overwinning uiteindelijk zo goed als zeker willen veilig spelen.
De voorsprong die de Huizers hebben op Kockengen (plek 12 (nacompetitie)) is dan minimaal 11 punten, daar waar na deze wedstrijd nog 12 punten (4 wedstrijden) te vergeven zijn.

Kortom wederom een wedstrijd die ergens om gaat en waarbij alle steun van de trouwe supporters ook in Amstelveen weer een welkome ondersteuning zal zijn voor de rood-zwarten.
De wedstrijd die onder leiding staat van arbiter Westland begint om 14:30 uur.
Tot zaterdag aan de Sportlaan 33 in Amstelveen!

Rob M.