De technische staf van AH ’78 is blij om te mogen vermelden dat de volgende spelers hebben aangegeven ook volgend seizoen hun voetbalkwaliteiten in het stadspark te tonen. 

Berwout Toonen.
Onze aanvoerder is met zijn onvermoeibare inzet zowel binnen als buiten het veld een voorbeeld voor anderen. Hij kijkt ernaar uit om ook volgend seizoen de spitsen van de tegenstanders verschrikkelijke middagen te bezorgen.

Thomas van Middelkoop
Thomas is een multifunctionele voetballer die met zijn inzicht en ervaring inmiddels al jaren bewijst van grote waarde te zijn voor AH 78. Daarom zijn we enorm blij dat wij hem kunnen blijven bewonderen.

Jaimy Haage
Een middenvelder die iedere trainer wel in zijn team wil hebben. Zijn loopvermogen en strijdlust maakt hem een echte “box to box” speler met scorend vermogen. Jaimy maakt stappen en blijft zich ontwikkelen, iets wat veel beloofd voor volgend seizoen.

Roy van Dijk
Deze echte nr 10 geeft het spel van AH 78 veel creativiteit en aanvallende impulsen. Zijn techniek maakt hem onvoorspelbaar voor tegenstanders en zijn ideeën gaan gepaard met het aanvallende voetbal, wat wij nastreven. 

Jasper Frankin
Een speler die door zijn voetbalkwaliteiten op bijna elke positie in te zetten is, is voor AH ’78 niet meer weg te denken uit de selectie. Buiten dat Jasper zich heeft ontwikkeld tot een echte AH-man zowel binnen als buiten de lijnen geeft hij ons spel veel stabiliteit.

Lourens Stolwijk
Atletisch, sterk, snel en onvermoeibaar. Dat is Lourens die zich in de laatste jaren heeft ontwikkeld in zijn voetbalspel en hier nog stappen in wil gaan maken. Verdedigen kan hij op elke positie en zijn leergierigheid beloofd een verdere groei in een omgeving die goed bij hem past.