sc AH ’78 organiseert op zaterdag 22 juni 2019 de eerste editie van het Bart Pieplenbosch Bedrijventoernooi. Bart was een van de stuwende krachten achter de club, maar is helaas eind vorig jaar overleden. Dit jaar zal daarom de eerste editie van het naar hem vernoemde bedrijventoernooi plaatsvinden, waarna er ook een donatie zal worden gedaan aan de Nierstichting.

Inschrijven voor dit toernooi is mogelijk tot 8 juni en voor alle bedrijven die een team willen afvaardigen. Teams kunnen bestaan uit collega’s, vrienden en familie die een gezellige en sportieve dag willen beleven. Het inschrijfgeld voor dit 7-tegen-7 toernooi bedraagt 75 euro per team.

Naast een sportief en gezellig voetbaltoernooi zullen er tevens verschillende muzikale verrassingen en een food-court zijn. Als de zon zich 22 juni ook nog laat zien zullen dus alle ingrediënten aanwezig zijn om een heerlijke dag met elkaar te beleven. 

Schrijf je snel in via info@ah78.nl, want het aantal plekken voor dit toernooi is beperkt!