Het bestuur is verheugd te melden dat de Plus bij monde van eigenaar Dick van den Hoven heeft aangegeven ook volgend seizoen AH ’78 te sponsoren. Nadat Dick eigenaar is geworden van de Plus in de Oostermeent is hij in contact gekomen met onze club, wat heeft geleid tot de huidige prettige samenwerking. AH ’78 doet veel van haar boodschappen bij de prettige winkel aan de Oostermeent-Oost 62, of laat deze simpelweg tot in de kantine bezorgen. De Plus is op haar beurt een zeer gewaardeerde sponsor van de club.

Het volgende zegt Plus over zichzelf en kan volledig door AH ’78 onderschreven worden: “Met 262 Plus supermarkten in Nederland staat de supermarktketen midden in elke buurt. Zo voldoet elke ondernemer aan de persoonlijke wensen van de consument, en kan Plus relevant inspelen op de ontwikkelingen rondom goed eten. Hierin onderscheidt Plus zich van andere supermarkten. Wij zijn groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Want met hun persoonlijke service en betrokkenheid zijn onze lokale Plus ondernemers altijd verbonden met de buurt“. 

Wij danken Dick van den Hoven voor het vertrouwen en kijken uit naar de verdere samenwerking!

Het bestuur.