As zaterdag (22 juni) is het zover! Dan vindt het Bart Pieplenbosch bedrijventoernooi plaats. Naast een gezellig potje voetbal is er genoeg te doen voor iedereen! Er zijn optredens van DJ Double U, DJ Robert en de razend populaire Soul Brothers zullen de boel op z’n kop zetten. 

Verder kan er weer volop genoten worden van culinaire hoogstandjes uit de Oosterse keuken op het AH ’78 Food Court. Wat is er zoal te verkrijgen? De bekende broodjes kip en Nasi Rames Maluku van ‘tante Juul’, Saté van Kanu, Soto soep en Pangsit van Toko Rajawali. En last but not least, Bami Campur, Gado2 en nog groot aantal snacks waaronder Lemper en Kip Lumpia van Warung Abadi. Heeft u al trek?

De eerste wedstrijden starten om 11:30 uur. Het belooft een prachtige zonnige dag te worden dus alle ingrediënten zijn aanwezig om er een groot feest van te maken. 

Komt allen! En hopelijk tot zaterdag!