Het Bart Pieplenbosch bedrijventoernooi was erg geslaagd! Op deze zonovergoten dag was het team van sponsor Paul van den Born overtuigend de winnaar! Naast de sportieve activiteiten was er veel plaats voor plezier, gezelligheid en ontspanning.
Het bier vloeide rijkelijk, de culinaire hoogstandjes werden goed genuttigd, de springkussens werden besprongen door jong en oud en de live muziek maakte het feest letterlijk compleet. Het gros van de deelnemers en bezoekers was nog van de partij lang nadat de zon achter de bomen van het stadspark was verdwenen.

Ter nagedachtenis aan Bart werd er middels een collectebus bij de ingang ook geld ingezameld voor de Nierstichting. De opbrengst van 140 Euro is door de club verdubbeld zodat S.C. AH’78 met een donatie van 280 Euro ook maatschappelijk een bijdrage heeft kunnen leveren.

De foto’s en de korte film zijn een goede afspiegeling van de sfeervolle dag.
Wij willen alle bezoekers dan ook hartelijk danken voor hun bijdrage en wij wensen iedereen een prettige zomerstop toe.

Zie hier de fotoreportage en de korte film!

Het bestuur