Het zaalvoetbalseizoen is inmiddels ook bij AH ’78 van start gegaan. Op 6 september kwamen beide zaalvoetbalteams met wisselend succes in actie in de beker.

AH’78 zaal 2 mocht het spits afbijten en begon het seizoen succesvol tegen Laren. Deze eerste zaalwedstrijd voor AH ’78 leverde een ruime overwinning op: 8-4. Dit betekent dat AH ’78 zaal 2 op 21 oktober mag aantreden tegen Eemnes in de volgende bekerronde. Leuk detail was de aanwezigheid van twee fotografen bij deze eerste wedstrijd van AH ’78 in de zaal.

Het eerste team kwam ook op 6 september in actie. Zij creëerden kans na kans tegen Ijsselmeervogels, maar kregen de bal er maar niet in. De tegenstander bleek zeer bekwaam in de counter en won de wedstrijd daardoor uiteindelijk met 6-2. Een vroeg einde dus aan het bekertoernooi van AH ’78 zaal 1.

Daarnaast hebben beide teams ook hun eerste competitiewedstrijd in de benen. Het eerste won ruim, met 9-2 en gaat daarmee aan kop in de 3e klasse. Het tweede had iets meer moeite, maar wist uiteindelijk ook de drie punten binnen te slepen met een 3-2 overwinning.

Wij wensen beide teams veel succes voor de rest van het seizoen.

Tenslotte willen wij ook Dolnis Holding B.V. nog hartelijk bedanken voor het sponsoren van ons tweede zaalteam!
Foto’s met dank aan: Ben van Melzen photography.