Kan AH ’78 “valse” competitiestart herstellen?

Nadat de eerste competitiewedstrijd afgelopen zaterdag met 4-0 bij DOSC werd verloren is het zaak voor de Huizers het tij te keren. Hiervoor krijgt men aanstaande zaterdag de kans tegen, de ploeg van trainer Danny Wiersma, Olympia ’25 uit Hilversum dat hen seizoensopening met 1-0 (doelpuntenmaker Ferhat Ozturk, vorig seizoen nog spits bij de Huizers) wist te winnen van CJVV.

Afgelopen seizoen ontsponnen er zich twee leuke wedstrijden tussen ploegen die met respect voor elkaar de strijd aangingen. De wedstrijd in het stadspark was direct de aftrap van het seizoen 2018/2019, en voor hen die deze wedstrijd niet hebben gezien, het bleek een waar spektakelstuk te worden met als eindstand 3-3.
Dit was een stand waar beide ploegen na het treffen uiteindelijk hartelijk om konden lachen (gezien het bizarre verloop van de wedstrijd) en bestempelde tot een terechte puntendeling.

Laten we hopen dat AH en Olympia er gezamenlijk ook deze middag wederom een mooi spektakelstuk van weten te maken, dan zult u zich niet vervelen op het Huizer stadspark.
De wedstrijd begint zaterdag 28 september om 14:30 uur en staat onder “leiding” van de heer Ambachtsheer. Sponsor van de wedstrijdbal is Jaimy Haage metselwerken waarvoor uiteraard onze hartelijke dank.

Tot zaterdag!

Rob M.