Mooie streekderby in Hilversum.

Om de balans op te maken na drie speelrondes staan de Huizers, onder leiding van trainersduo van Effrink/Schildt er op z’n zachts gezegd niet al te best voor.
Met drie verloren wedstrijden en negen doelpunten tegen en niet één doelpunt voor is men voor nu de rode lantaarndrager in de derde klasse C en wordt er op het Huizer stadspark vooralsnog geen polonaise gelopen!
Voetballend ziet het spel van de Huizers er aardig verzorgd uit, er worden kansen genoeg gecreëerd, maar zoals gezegd wist men het net (in de competitiewedstrijden) nog niet te vinden.
Wellicht, en dat is te hopen voor de Huizer ploeg, is de wedstrijd van aanstaande zaterdag bij Altius hier de ommekeer in!

Al sinds jaren kruizen Altius en AH ’78 de degens en dit zorgt vaak voor een leuk schouwspel voor de toeschouwers van beide kampen. Waarschijnlijk zal dit zaterdag 12 oktober, aanvang 14:30 uur aan het Kininelaantje te Hilversum, niet veel anders zijn!
In de regel doen de ploegen niet veel onder voor elkaar en zijn er niet vaak ruime overwinningen genoteerd, echter wel minimale overwinningen met veel doelpunten en doelpuntrijke gelijke spelen. Altius dat na twee verloren wedstrijden afgelopen zaterdag de eerste drie-punter wist te noteren kijkt ondertussen weer met goede hoop omhoog op de ranglijst.
Aan de bezoekers de (lastige) taak hen eerste drie-punter te noteren om zo wat vertrouwen op te doen richting de rest van de, overigens nog lange, competitie.

Kortom een leuke streekderby die er in het prille stadium van het seizoen zeker al toe doet en waarvan een bezoekje de moeite waard zal zijn!
Tot zaterdag!!

Rob M.