Kan AH ’78 aansluiten bij de “middenmoot”?

Nadat er afgelopen zaterdag een prima wedstrijd op de mat werd gelegd door de Huizers, er werd met 1-4 gewonnen bij Altius in Hilversum staat er voor de komende weekend wederom een taaie klus op het programma.
Het stugge en fysieke, maar goed voetballende, Buitenboys komt op bezoek in het Huizer stadspark.

De ploeg uit Almere wist had tot afgelopen zaterdag, net als de Huizers, ook nog geen punten weten te bemachtigen in de eerste drie wedstrijden. Uitgerekend tegen Olympia, op dat moment, de koploper in de derde klasse C wist men hen eerste punt binnen te slepen, terwijl ze eigenlijk recht hadden op een driepunter. Het bleek dat de ploeg van trainer Patrick Bal wel degelijk over uitstekende voetballende kwaliteiten beschikt.
Met een momenteel voorlaatste plek op de ranglijst zullen ze in Almere uiteraard niet tevreden zijn en na de wedstrijd van afgelopen zaterdag zullen ze met vertrouwen afreizen naar Huizen.

Wederom een mooie wedstrijd voor de boeg dus tussen twee ploegen die gezien hun kwaliteiten beide te laag op de ranglijst bivakkeren en graag de weg omhoog inzetten.
De wedstrijd die zaterdagmiddag 19 oktober om 14:30 uur begint staat onder leiding van arbiter Wateler.
Deze middag is de wedstrijdbal aangeboden door Metsel & Bouwbedrijf Willem Veerman waarvoor uiteraard onze hartelijke dank.
Tot zaterdag!

Rob M.