Laren volgende pittige tegenstander in de competitie.

Nadat de rood-zwarten afgelopen dinsdag (22 oktober) in de bekerwedstrijd tegen de nummer 4 (IJFC) uit de tweede klasse B een uitstekende partij voetbal lieten zien, de wedstrijd eindigde in 1-1 nadat de Huizers tot ongeveer 20 minuten voor tijd nog met 1-0 leidde.
Strafschoppen moesten het oordeel vellen en in deze “loterij” bleken de gasten uit Ijsselstein de gelukkigste. En zo staat er voor zaterdag aanstaande weer een pittige, maar leuke streekderby op het programma.

In Laren wacht de Huizers een zware wedstrijd. De thuisploeg, onder leiding van trainer Fred Roest, is dit seizoen ijzersterk van start gegaan en wisten uit de eerste 5 wedstrijden 10 punten binnen te slepen en bezetten momenteel, met evenveel punten als nog drie andere ploegen, de tweede plek.
Van de ploeg van trainers van Effrink / Schildt is de slechte competitiestart inmiddels bekend. Aan de wedstrijd van afgelopen zaterdag (Buitenboys kwam op bezoek) zullen we verder geen woorden meer vuil maken, een ieder die aanwezig was heeft gezien hoe dit “geĆ«indigd” is.

Laten we derhalve voor aanstaande zaterdag dan ook hopen op een mooie, sportieve streekderby. Beide ploegen zullen de drie punten graag bijschrijven om zo, danwel de aansluiting met de top te behouden, of de onderste regionen uit het zicht te verliezen.
De wedstrijd op sportpark Laarder Engh begint om 14:30 uur.
Tot zaterdag!

Rob M.