Wederom zware beproeving voor AH ’78.

Dat de Huizers momenteel in  de spreekwoordelijk hoek zitten waar de klappen vallen is wel duidelijk. Met slechts drie schamele puntjes uit vijf duels staat men voorlaatste in de derde klasse C.
Zo werd ook afgelopen week de wedstrijd bij Laren (weliswaar enigszins geflatteerd) terecht verloren. Met 5-2, waarvan 2 doelpunten in de slotminuten ging de thuisploeg aan de haal met de drie punten.
De manier waarop was veelzeggend. Kinderlijk eenvoudig werden de doelpunten cadeau gedaan, veelal kon men volledig vrij aanleggen en een vrije hoek uitzoeken.
bij een 2-1 stand hadden de bezoekers nog een riante kans op de 2-2, echter werd deze vrij voor de goal ruim overgeschoten. Niet veel later was de 3-1 een feit en de wedstrijd gespeeld.

Nu komt aanstaande zaterdag Hees op bezoek in het Huizer stadspark, de ploeg uit Soest die vorig seizoen promoveerde uit de 4e klasse bezet momenteel een keurige 3e plek.
Zo wisten zijn afgelopen zaterdag in een direct duel, om die positie, met het Hilversumse Olympia af te rekenen (3-2)
Met Dennis Schaap hebben zij tevens de topscorer uit 3C binnen de gelederen. De Huizer defensie is dus vooraf gewaarschuwd.
Er zal adequater moeten worden geacteerd tegenover de aanvalsdriften van de tegenstander(s) om toch weer eens met een positief resultaat van het veld te stappen. In de wedstrijd tegen Altius heeft men laten zien dit wel in zich te hebben en zaterdag voor eigen publiek weer een nieuwe mogelijkheid hiertoe.

De wedstrijd die voor zaterdag (2 november) op het programma staat begint om 14:30 uur en staat onder leiding van arbiter Hemkes.

Tot Zaterdag!

Rob M.