Weet AH ’78 weer eens drie punten te pakken?

Nadat afgelopen zaterdag in een bizarre (qua scoreverloop) wedstrijd de bezoekers uit Soest, enigszins gelukkig, aan het spreekwoordelijke langste eind wisten te trekken en middels een 5-6 overwinning met de driepunter huiswaarts konden keren wordt het toch wel weer eens tijd dat de “stadsparkbespelers” een wedstrijd weten om te zetten in drie punten.
Het zit voetballend best aardig in elkaar, dat blijkt ook wel wanneer je zelf toch 5x weet te scoren tegen de nummer drie op de ranglijst. Alleen de manier waarop er doelpunten worden weggegeven behoeft toch wel de nodige aandacht.

De tegenstander van aanstaande zaterdag (sv Baarn) staat er iets beter voor dan de Huizers, met 7 punten uit 7 wedstrijden bezetten zij momenteel de 10e plek, daar waar de de ploeg uit Huizen nog steeds voorlaatste staat. Afgelopen zaterdag verloren de Baarnaars (1-3) van koploper Laren. Zij wisten hun punten te behalen tegen respectievelijk Odysseus en ‘t Gooi (beide een 1-0 overwinning) en een spectaculaire 4-4 bij VVZ ’49.

Wat voor wedstrijd beide, relatief onbekende van elkaar, ploegen er zaterdag 9 november op sportpark “Ter Eem” te Baarn van zullen maken is iets dat u allen zult weten wanneer u deze “streekderby’ met eigen ogen komt aanschouwen. Een ding is zeker, de punten zijn voor beide zeer welkom, verwachting is dan ook een leuk schouwspel.
Aanvang van dit duel is 14:30 uur en staat onder leiding van arbiter Aldelli.
Tot zaterdag!

Rob M.