Henrique Banjaktoetoer gaat stoppen als voorzitter van AH’78. Na een periode van ruim tweeënhalf jaar in het bestuur te hebben gezeten, waarvan twee jaar officieel als voorzitter, zal hij het stokje overgeven. Henrique zal het bestuur de komende periode ondersteunen met het zoeken naar een geschikte opvolger. Overige activiteiten zullen zich tot het minimum beperken. Henrique bedankt alle leden, vrijwilligers, sponsors, gemeente en alle overige betrokkenen voor een mooie en leerzame tijd. Zijn afscheidswoorden luiden als volgt:

 Ondanks dat het moeilijk te combineren was met mijn gezin en baan heb ik dit met veel plezier gedaan. Er staan een aantal grote veranderingen en projecten voor de deur die mijn volledige tijd en energie nodig hebben. Hierdoor kan ik de functie van voorzitter niet optimaal bekleden. Dat wil ik niet, dat zit niet in mijn aard. En belangrijker nog, hiermee zou ik deze mooie club ernstig te kort doen. Hoog tijd dus voor een nieuw gezicht en een frisse wind. 

 Mijn doel was om de vereniging verder te helpen en ik durf te zeggen dat ik hier samen met de huidige bestuursleden in geslaagd ben. Ondanks de nodige tegenslagen hebben wij mooie dingen voor elkaar gekregen waar de club op zowel korte als lange termijn profijt van zal hebben. Hiervoor wil de medebestuursleden bedanken, aldus Henrique Banjaktoetoer.

AH’78 is hiermee per direct op zoek naar een nieuwe voorzitter. Bent u betrokken bij de club en bent u hierin geïnteresseerd? Of kent u wellicht kandidaten die hiervoor geschikt zijn? Stuur dan een e-mail naar info@ah78.nl.

Hartelijk dank en een mooi 2020 toegewenst vol sportiviteit, liefde, geluk en gezondheid!

Het bestuur.