Na goed intern overleg over het invullen van onze sportieve begeleiding rondom het 1e elftal, wilden wij als club kiezen voor stabiliteit en ambitie richting de toekomst.
Wij waren direct zeer verheugd dat wij Sebastian Schildt als trainer voor onze club wisten te behouden en dat wij met Richard Tit de juiste trainer coach konden enthousiasmeren om deze taak voor AH´78 in te vullen. Zij zullen het nieuwe trainersduo voor het komende seizoen vormen met de optie voor nog een extra jaar.
Richard heeft in het verleden bij AH´78 gevoetbald en is in het seizoen 2004/2005 zelfs al eens hoofdtrainer bij AH geweest.
Daarnaast heeft Richard zijn sporen in de voetbalwereld de afgelopen jaren verdiend bij onder andere NVC, DOB en Wasmeer. De goede herinneringen en contacten bij onze club hebben een belangrijke rol gespeeld in zijn keuze.
Zoals bij velen bekend is, was Sebastian eerder een gewaardeerde speler van de club en de afgelopen seizoenen reeds een belangrijk onderdeel van de staf.

Beide ambitieuze trainers gaan elkaar zowel persoonlijk als op voetbalgebied aanvullen en wij hebben er daarom ook het volste vertrouwen in, dat zij voor onze club een sportief-stabiele en succesvolle toekomst garanderen. Wij wensen de heren daarbij veel succes.

Het bestuur.