Eindelijk was het zo ver. Na maanden wachten hebben wij de deuren van de kantine afgelopen zaterdag voor het eerst weer mogen openen. We hebben al veel trouwe supporters mogen verwelkomen in de kantine, die gedurende de sluiting voorzien is van onder andere nieuwe verlichting, nieuwe tafels en een nieuw likje verf. Hartelijk dank voor iedereen die hieraan heeft bijgedragen.

Onder de (strenge) nieuwe regels zal de kantine de hele maand juli open zijn op donderdagavond en op zaterdag. Het overtreden van deze corona-regels kan leiden tot gedwongen sluiting van de kantine. Wij hopen daarom op iedereens medewerking bij het naleven van de regels, maar verwachten daarbij geen enkel probleem. In onderstaand bestand is het corona-protocol van Koninklijke Horeca Nederland  te vinden, waar wij ons aan moeten houden.

Het bestuur.

Zie hier het protocol van Koninklijke Horeca Nederland.