Met trots presenteren wij onze nieuwe hoofdsponsor:
De Larense Wildhandel C. van de Bor is een prachtige winkel gevestigd in Laren met ambachtelijk bewerkt kwaliteitsvlees, wild & gevogelte, diverse soorten speciale kazen en dagelijks verse produkten uit eigen keuken.

De deskundige en vriendelijke bediening ontvangt haar klanten graag in de winkel aan De Rijt 8 te Laren en de website www.larense-wildhandel.nl geeft een goed overzicht van het veelzijdige assortiment.

Wij zijn eigenaar Gert van Wijngaarden dankbaar voor zijn steun aan onze unieke vereniging en verwelkomen Gert en zijn familie en vrienden op de gezellige voetbal-zaterdagmiddagen.

Vanaf de start van de competitie zal de Larense Wildhandel C. van de Bor, samen met onze trouwe hoofdsponsor d’Ouwe Tak, te bewonderen zijn op de nieuwe tenues van ons 1e elftal.