AH ’78 speelt in Badhoevedorp wedstrijd om plaatsbehoud.

Afgelopen zaterdag wist de Huizer equipe middels een 4-0 overwinning op VVA/Spartaan de (gedeelde) tweede plaats wederom in handen te krijgen. Met drie ploegen, 16 punten uit 8 wedstrijden, wordt deze positie momenteel druk bezet. De tegenstander voor aanstaande zaterdag (Pancratius) volgt daar met één puntje minder achter op plek vijf.

Het weekje rust lijkt de stadsparkbespelers duidelijk goed gedaan te hebben, zo kwamen er weer enkele spelers terug van blessures en kon trainersduo Tit Schildt eindelijk weer eens over een wat bredere selectie beschikken.
Vanaf minuut één werd er geconcentreerd en scherp gespeeld en dat wierp zijn vruchten af, iets dat ook aanstaande zaterdag een must is om tot een goed resultaat te kunnen komen tegen Pancratius.

Trainer Hiltjo Schipper heeft met zijn ploeg de beschikking over een ervaren geslepen team dat geen stap teveel zet en daar waar en wanneer nodig de juiste strijdlust niet schroomt.
Verassend was het derhalve dat juist zo’n ervaren ploeg afgelopen zaterdag ten onder ging tegen de nummer laatst in de derde klasse B, Kadoelen, en wel met maar liefst 3-0.
Dit resultaat zal men zo snel mogelijk willen wegpoesten dus de gasten zijn vooraf gewaarschuwd!

De strijd om de hoogste plek achter de gedoodverfde kampioenskandidaat is ondertussen in hevigheid losgebarsten.
Het lijkt dan ook een alleraardigst treffen te kunnen gaan worden op het kunstgras in Badhoevedorp, waar ook nu wedereom geen toeschouwers welkom zullen zijn.

Rob M.