Afgelopen zaterdag was het weer de laatste dag dat we samen “mochten” zijn. Dit werd een gedenkwaardige laatste trainingsdag van het bewogen jaar 2021.
Voor deze dag was de leiding door het technische duo Tit/Schildt uit handen gegeven aan speler Jermain Heldoorn, die voor zijn UEFA C opleiding een training/evenement mocht verzorgen.

Het werd een leuke, afwisselende en zeker ook pittige training bestaande uit meerdere onderdelen welke in teamverband en individueel werden afgewerkt.
Zo werd de groep onderverdeeld in 5 teams, te weten FC de Wappies, Het RIVM, Het CMT, SC Omikron en De Virologen.
De teams speelden onderlinge wedstrijdjes in combinatie met een voetvolley wedstrijd waarin punten verdiend konden worden om deze in het eindspel te verzilveren.
Het eindspel bestond uit een individuele opdracht met diverse (vooral op techniek gebaseerde) opdrachten. Dit in combinatie met 7 maal een oversteek over de lengte van het veld bleek voor velen geen makkelijke opgave!
Uiteindelijk kon er maar één winnaar zijn en dat werd “Wappie” Terry Bone.
Complimenten aan Jermain Heldoorn voor het uitstekend verzorgen van dit evenement en dank aan Arno Splinter Sport Events voor de ondersteuning hierin.

Zie hier een foto/video compilatie van deze trainingsmiddag.