Na een roerige tijd, vanwege de welbekende perikelen, heeft het trainersduo Tit/Schildt afgelopen seizoen dan eindelijk eens een volledig seizoen mogen draaien in het Huizer stadspark.
Zoals een ieder ongetwijfeld heeft meegekregen is dat met met wisselend succes geweest.

Zo werd de Huizer equipe al in de poulefase van het bekertoernooi uitgeschakeld. Er werd gelijk gespeeld (0-0) tegen Olympia ’25, gevolgd door winst (1-2) tegen Patria en afgesloten met een verlies (2-0) bij Elinkwijk. Hetgeen niet genoeg was om door te bekeren.

In de competitie begon men voortvarend, met zelfs een gedeelde tweede plek na 8 werdstrijden. Daarna kwam er enig verval in de reslutaten en moest men onlangs zelfs oppassen niet in de nacompetitie te geraken. Echter werd in die cruciale fase de rug gerecht en wist men zich te behoeden voor deze “loterij”.

Beide heren hebben het enorm naar hun zin bij AH ’78 en hebben dan ook besloten volgend seizoen aan te blijven als trainersduo in het Huizer stadspark. In navolging op hun aanblijven blijven stafleden, Rob Markesteijn (teammanager), Mike Zwart (assistent scheidrechter) en Raymond Gerloflsma (materiaalman) het trainersduo trouw.