Legends sc AH’78 naar MOS  Waalwijk Toernooi

Waalwijk 6-augustus 2022


Een SUPER LEUK  en goed georganiseerd Walking Football toernooi, door MOS Waalwijk.

Het nieuwe walking Football seizoen 2022/2023 zijn w[j “ de Legends “ 50 plussers van de club, gestart met ons 1ste toernooi bij MOS Waalwijk in Waalwijk (MOS= Molukse Old Stars). Een goed georganiseerde dag, met de gebruikelijke Molukse gastvrijheid, met koffie/thee en cake., lunchpakket en natuurlijk aan het eind van de dag een heerlijke Molukse maaltijd met Live Molukse band.

Voor de aanvang van het toernooi was er een optreden van Tifagroep Molukse kinderen van de 4de generatie, en werd met het traditionele “kulit bia” het startschot van het toernooi aangegeven.

De Legends sc AH ’78 zijn ingedeeld met :TBA Geleen, MOS Barneveld 2 MOS, MOS Moordrecht 2, MOS Tiel/Theole, MOS Waalwijk 2

Foto Legends sc AH78 (rode broek} met MOS Waalwijk II.

 

 

 

 

 

 

Na de eerste tweewedstrijden met ruime overwinning afgesloten te hebben, moesten we met 2-1 verlies van Geleen de lunch pauze in.Na de lunch break nog twee wedstrijden gespeeld met verlies.
Een mooie zomerse dag, met als motto, plezier in het wandelvoetbal, daarnaast socialiseren en nieuwe contacten te leggen.
Aan het einde van de dag kregen alle deelnemers van het toernooi een heerlijk warme Molukse maaltijd en zorgde een live Molukse band voor de muzikale omlijsting.

We zijn dan wel niet in de prijzen gevallen, maar hebben wel een super leuke dag genoten en zijn we een ervaring rijker geworden. We zullen in de toekomst met ons spelersgroep volgend jaar zeker weer terugkomen.
Wat leuk is, dat het publiek vraagt wie nou de LEGENDS SC Almere- Huizen ’78 zijn.
Toen mijn antwoord daarop was, dat de club is voort gekomen uit het voormalig Molukse woonoord Kamp Almere in Huizen, wist men wie we zijn.

En als club staan we voor diversiteit, met onze Molukse roots in het vaandel.!
Nadat we allen Abu Santi en het organisatie team hebben bedankt voor de heerlijke dag en afscheid hebben genomen zijn we met blijde gezichten richting Huizen vertrokken.
Volgend jaar zijn we zeker weer present, en misschien wel met twee teams!!! Al met AL een geslaagd dagje uit en een happening die wij niet hebben willen missen.

Mannen (50+) en vooral Vrouwen (40+) willen vooral aansporen om eens kennis te maken met Walking Football bij SC AH’78 …..?!

Kom langs en train met ons mee, elke zaterdagochtend m/v van 10:00 – 11:00 uur en bij de 3de helft gezellig na te praten/ socialiseren onder het genot van kopje koffie/thee en broodjes. Na 3 trainingssessies besluit je of je bij de Legends aan wil sluiten. Adres is Het Merk 10, 1276 DA Huizen

Neem contact op met de coördinator Walking Football:

Eddy Pattipeilohy e-mail: walkingfootball@ah78 / info @ah78.nl

Het bestuur sc Almere Huizen 78 (SC AH’78)