Afgelopen zaterdag, 29 oktober, was daar weer het Oktoberfest terug van weggeweest. De kantine was omgetoverd tot een ware bierstube, de Duitse meezingers schalden uit de speakers en de lederhosen waren weer uit de mottenballen gehaald.

Nadat eerder op de dag AH 1 en de Veteranen op het veld al een feestje hadden gevierd (helaas was AH 2 hier niet in geslaagd) volgde in de avond de kers op de taart in de vorm van het Oktoberfest. Ook dit feest had door corona een paar jaar naast de jägermeister in de ijskast gestaan. Maar we mochten weer. De feestcommissie had werkelijk waar aan alles gedacht; lekker eten, gezellige aankleding en voldoende bierpullen.

Dat gezelligheid en AH ‘78 hand in hand gaan en voor een feestje niemand zijn hand om draait, bleek ook nu weer. De kantine en feesttent buiten waren vol, de voetjes gingen her en der van de vloer, de barmannen en -vrouwen renden zich rot om iedereen van een drankje te voorzien en team v/d Meulen zorgde voor een gevulde maag. Oftewel alle ingrediënten voor een topavond. En dat was het!

En dit smaakt naar meer, zet daarom de volgende data alvast in de agenda’s:

  • 25 november 2022: Nederland – Ecuador
  • 15 december 2022: Eindejaarsjaarsfeest
  • 7 januari 2023: Nieuwjaarsborrel
  • 1 april 2023: Jubileum 45 jaar AH ’78