AH ’78 lijdt dure nederlaag tegen sv Baarn.

Nadat de afgelopen drie wedstrijden met veel strijd en inzet gewonnen werden kreeg AH ’78 afgelopen zaterdag, thuis tegen sv Baarn, de deksel op de neus.
Er werd ongeinspireerd gespeeld, bijna alle duels werden verloren en de tweede bal was vaak voor de tegenstander. Baarn wist gretig gebruik te maken van het onsamenhangende spel van de thuisploeg. Zo wist de thuisploeg, behoudens een opportunistische uithaal van El Kadarri, niet tot noemenswaardige kansen te komen in het eerste bedrijf.
In zo’n beetje het laatste kwartier van de eerste helft straften de gasten met drie goals de onnauwkeurigheid van de de thuisploeg zeer effectief af. En konden zij met een comfortabele 0-3 voorsprong de rust in.

In de tweede helft probeerde de thuisploeg het tij nog wel te keren, met meer druk naar voren, maar tot veel grote mogelijkheden leidde dit niet. De eretreffer kon door de mee naar voren opgekomen rechtsback Honing nog wel worden aangetekent in de 85e minuut, maar dat was te laat om de achterstand om te buigen naar een goed resultaat.
Dat ook de 1-4 nog viel in de 93e minuut was er een voor de statistieken.

Kortom een AH ’78 onwaardige wedstrijd. Dit doet overigens niets af tegen de prima prestatie die onze gasten uit Baarn lieten zien. Zit niets anders op dan een weekje keihard trainen en met een positieve instelling toe te leven naar de kraker van volgende week zaterdag in Hilversum tegen de plaatselijke FC.